Activiteiten De Plaats week 5 december

Geplaatst op: 03 december 2022 - Categorie: School & Vereniging

De PlaatsQR-code van De Plaats

HOLLUM - In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Activiteiten van De Plaats

Maandag 5 december Inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur
Iedere maandagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Vrijdag 9 december  De Stamtafel  van 09.30 uur tot 11.00 uur 
Vrijdag Ochtend Stamtafel gesprek, vandaag gaat onze Pionierspredikant Sijbrand Alblas met jullie in gesprek over onderwerpen uit zowel het lokale als het landelijke nieuws.
Schuif gezellig aan om gezamelijke in discussie te gaan, de koffie staat klaar. 

Speciale activiteiten maand december

Dinsdag 13 december aanvang 19.00 uur Christmas Carols Sing-in
Op dinsdag 13 december zingen we bekende en nieuwe kerstliederen. In de pauze drinken we heerlijke chocomel. Ook warmen ons aan de kachel en aan de sfeer. U bent van harte welkom in De Plaats. Er staat een busjes voor een vrijwillige bijdrage. 

Dinsdag 20 december aanvang 17.00 uur Kerstmaaltijd
Een heerlijke maaltijd in De Plaats. Naast de kerstboom zingt DODO enkele liederen. We beleven het kerstverhaal met elkaar op een unieke manier. Een beleving voor jong en oud. Er kunnen maximaal veertig mensen aanwezig zijn. We vragen een vrijwillige bijdrage voor de maaltijd. Aanmelden vooraf is nodig, dat kan tot en met 16 december via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221

Woensdag 21 december aanvang 16.30 uur Kerstevent
Een unieke kerstbeleving in de straten van Hollum. We lopen hier door de prachtig versierde straten. Al wandelend ontdek je het kerstverhaal en kom je muzikanten, engelen en andere personages tegen. Dit jaar doet doedelzakband The Islanders mee. Het thema is: De vredevorst is geboren! Geschikt voor jong en oud. We starten bij de voortuin van De Stelp. Je kunt hier tussen 16.30 uur en 17.00 uur starten.

Wilt u ons werk steunen, dit kan ook digitaal via onderstaande QR code, uw gift is van harte welkom. 

- Ingezonden Mededeling

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?