Activiteiten De Plaats week 19 september

Geplaatst op: 18 september 2022 - Categorie: School & Vereniging

De Plaats

HOLLUM - In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Activiteiten van De Plaats

Maandag 19 september inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur
Iedere maandagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Dinsdagavond 20 september Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur
Iedere dinsdagavond om 19.00 uur zingen we liederen die bekend zijn op Ameland en daarbuiten. Muzikale begeleiding op gitaar Johan en basgitaar door Sjirk. Het is een ontspannen samenzijn. Loop gerust binnen, bespeel je een muziekinstrument of heb je een mooi gedicht? neem deze dan gerust mee. Van harte welkom.

Woensdagmiddag 21 september Stiltewandeling start Parochiekerk
Neem op woensdagmiddag de tijd om stil te staan. We laten ons inspireren door de prachtige natuur en in het bijzonder door de vlinders. We verzamelen bij de Parochiekerk te Nes, de wandeling begint om 13.45 uur. Van harte welkom om mee te wandelen!
Opgave via 0519252221 of info@deplaats-ameland.nl

Woensdagmiddag inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur
Iedere woensdagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Woensdag 21 september Pas op de Plaats van 17.00 uur tot 19.00 uur
Woensdag 21 september zal de eerste pas op de Plaats na de zomervakantie gehouden worden. Het thema is Nazomer naast muziek en verhaal zal er gekookt worden door vrijwilligers waarvan wij gezamenlijk gaan genieten, opgave voor deze maaltijd kan tot en met maandag 19 september via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221 Iedereen is van harte welkom, voor de maaltijd vragen wij een vrijwillige bijdrage.

Vrijdag 23 september De Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur
Vrijdagochtend stamtafelgesprek, vandaag gaat Frits Hartman in gesprek vanaf 09.30 uur over onderwerpen zowel lokaal of nieuws uit het land. Schuif gezellig aan om gezamenlijk in discussie te gaan, de koffie staat klaar.

- Ingezonden Mededeling

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?