Activiteiten De Plaats week 26 september

Geplaatst op: 23 september 2022 - Categorie: School & Vereniging

De PlaatsKindermiddag

HOLLUM - In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Activiteiten van De Plaats

Kindermiddag
Afgelopen zondag een mooie kindermiddag gehad onder leiding van Anne-Meta en Hennie, naast mooie verhalen en muziek hebben de kinderen tegels met textiel stiften versierd, ieder met hun eigen verhaal hierop. Een waardevolle en creatieve middag. Zie de foto.

Maandag 26 september inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur
Iedere maandagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Dinsdagavond 27 september Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur  
Iedere dinsdagavond om 19.00 uur zingen we liederen die bekend zijn op Ameland en daarbuiten. Muzikale begeleiding op gitaar Johan en basgitaar door Sjirk. Het is een ontspannen samenzijn. Loop gerust binnen, bespeel je een muziekinstrument of heb je een mooi gedicht? neem deze dan gerust mee. Van harte welkom. 

Woensdag 28 september inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur
Iedere woensdagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Vrijdag 30 september De Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur 
Vrijdagochtend stamtafelgesprek, vandaag gaat Frits Hartman in gesprek vanaf 09.30 uur over onderwerpen zowel lokaal of nieuws uit het land. Schuif gezellig aan om gezamenlijk in discussie te gaan, de koffie staat klaar.  

- Ingezonden Mededeling

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?