Activiteiten De Plaats van 13 tot 17 maart

Geplaatst op: 10 maart 2023 - Categorie: School & Vereniging

De PlaatsQR-code van De Plaats

HOLLUM - In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Maandag 13 maart inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur
Iedere maandagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Dinsdagavond 14 maart Sing-in van 19.00 uur tot 20.00 uur
Iedere dinsdagavond om 19.00 uur zingen we liederen die bekend zijn op Ameland en daarbuiten. Muzikale begeleiding op Keyboard en gitaar. Het is een ontspannen samenzijn. Loop gerust binnen, bespeel je een muziekinstrument of heb je een mooi gedicht? neem deze dan gerust mee. Van harte welkom.

Woensdagmiddag 15 maart inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur
Iedere woensdagmiddag staan de deuren van De Plaats open voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten.

Woensdag 15 maart Pas op de Plaats
Woensdag 15 maart vanaf 17.00 uur Pas op De Plaats met het thema Voorjaar.
Naast muziek en verhaal zal er gekookt worden door een vrijwillige passend bij het thema Voorjaar. Daar gaan we gezamenlijk van genieten. Opgave voor deze maaltijd kan tot en met maandag 13 maart via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221 Iedereen is van harte welkom, voor de maaltijd vragen wij een vrijwillige bijdrage.

Vrijdag 17 maart De Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur
Vrijdagochtend Stamtafel gesprek. Vandaag gaat onze pionierspredikant Sijbrand Alblas met jullie in gesprek over onderwerpen uit zowel het lokale als het landelijke nieuws.
Schuif gezellig aan om gezamelijke in discussie te gaan, de koffie staat klaar.

Wilt u ons werk steunen, dit kan ook digitaal via de QR code, uw gift is van harte welkom.

- Ingezonden Mededeling

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?