Activiteiten De Plaats 7 februari

HOLLUM – In Hollum op Ameland staat De Plaats, een Pioniersplek, zoals er vanuit de Protestantse Kerk Nederland meer pioniersplekken zijn ontstaan. De Plaats wil een plek van verbinding en verdieping zijn. Elke week staan er diverse activiteiten op het programma, voor jong en oud.

Maandag 7 februari inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Dinsdagavond 8 februari Sing-Inn van 19.00 uur tot 20.00 uur

Gezellige muziek avond met in de pauze een kopje koffie of thee. Muzikale begeleiding door Sjirk en Eeke. Bespeel jij een muziekinstrument? Neem deze dan mee!

Ook gedichten zijn van harte welkom.

Woensdag 9 februari Rolstoelwandeling 14.30 uur

Wij verzamelen om 14.30 uur bij de ingang van De Stelp. Vanaf hier maken wij een mooie wandeling en drinken na afloop gezamenlijk in De Stelp een kopje koffie.

Wilt u aansluiten bij de duwers, van harte welkom. Opgave via 0519-252221

Woensdag 9 februari inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Vrijdag 11 februari de Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Elke vrijdag een gesprek over lokaal of landelijk nieuws onder het genot van een kopje koffie of thee.

Woensdag 16 februari Pas op de Plaats Italië 17.00 uur tot 19.00 uur

Iedere maand een ander land en een ander thema, hierbij zal ook een maaltijd bereid worden door een vrijwilliger. Vanavond staat de Pas op de Plaats in het teken van Italië. Kom ook en eet samen met ons mee. Hartelijk welkom, opgave t/m maandag 14 februari via 0519-252221 of info@deplaats-ameland.nl

Ingezonden mededeling

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *