Actiedag SP Fryslân in Drachten

Geplaatst op: 27 februari 2019 - Categorie: Gemeente & Politiek

DRACHTEN - De campagne voor Provinciale Staten komt goed op stoom voor de SP in Fryslân. Vorige week in Sneek werd er met het zonnetje in de rug een prachtige eerste campagnedag beleefd. Zaterdag is Drachten aan de beurt om eens flink uit te pakken. Campagneleider van SP Smallingerland, André van Leeuwen: “We verwachten dat er veel Friese SP'ers in de benen komen om ons te helpen bij veel mensen aan te kloppen en flink wat herrie in het centrum te maken.”

De SP verzamelt zich zaterdag om 12.45 bij de Lawei en zal daarvandaan de wijk Noord Oost in trekken. Er zal met name gevraagd worden naar de hoogte van de energierekening. Verder is er ook aandacht voor een lokale kwestie waarover een ludieke actie zal plaatsvinden nabij de Drachtster Vaart.

Als afsluiter, en dat zal rond 15.30 zijn, zal lijsttrekker Michiel Schrier op de zeepkist klimmen en uitleggen waarom deze provinciale statenverkiezingen zo belangrijk zijn.

Amelander SP-kandidaat Peter van Noort is erbij, in Drachten. Van Noort uit Hollum staat op nummer 4 van de kandidatenlijst.
Op donderdag 28 februari flyert hij op Ameland en maakt hij een start met het ophangen van SP-posters.

Dossier PS- en Waterschapsverkiezingen 2019

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?