Actiedag SP Fryslân in Drachten

DRACHTEN – De campagne voor Provinciale Staten komt goed op stoom voor de SP in Fryslân. Vorige week in Sneek werd er met het zonnetje in de rug een prachtige eerste campagnedag beleefd. Zaterdag is Drachten aan de beurt om eens flink uit te pakken. Campagneleider van SP Smallingerland, André van Leeuwen: “We verwachten dat er veel Friese SP'ers in de benen komen om ons te helpen bij veel mensen aan te kloppen en flink wat herrie in het centrum te maken.”

De SP verzamelt zich zaterdag om 12.45 bij de Lawei en zal daarvandaan de wijk Noord Oost in trekken. Er zal met name gevraagd worden naar de hoogte van de energierekening. Verder is er ook aandacht voor een lokale kwestie waarover een ludieke actie zal plaatsvinden nabij de Drachtster Vaart.

Als afsluiter, en dat zal rond 15.30 zijn, zal lijsttrekker Michiel Schrier op de zeepkist klimmen en uitleggen waarom deze provinciale statenverkiezingen zo belangrijk zijn.

Amelander SP-kandidaat Peter van Noort is erbij, in Drachten. Van Noort uit Hollum staat op nummer 4 van de kandidatenlijst.

Op donderdag 28 februari flyert hij op Ameland en maakt hij een start met het ophangen van SP-posters.

Dossier PS- en Waterschapsverkiezingen 2019

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *