RSS
Zoeken

KPN bereik belabberd

Geplaatst op: 25 juli 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

HOLLUM – Het bereik van de KPN mast op Ameland is allerbelabberdst. Het regent klachten. “Weer een dag met slecht bereik van KPN mobiel. Gebeld met KPN en ze doen er alleen wat aan als Ameland massaal KPN belt. Dus allemaal bellen aub. 0800-0402 hoe meer hoe beter,” schrijft Margreet Sinnema van De Linnenkast.

In april van dit jaar was het van hetzelfde laken een pak en KPN beloofde toen dat het na het bezoek van een monteur in kannen en kruiken zou zijn. Dat blijkt het dus niet gelukt. Hetzelfde euvel van een paar maanden geleden doet zich ook nu voor: In huis kan niet worden gebeld, buitenshuis soms wel en dan weer niet.
Een storing in de 4G-mast bij Hollum, was destijds de verklaring. Wat de monteur gedaan heeft is niet duidelijk, maar het euvel heeft hij in ieder geval niet verholpen.

Intussen worden abonnees van KPN Mobiel regelmatig gebeld vanuit een belcentrum door een medewerker die probeert wat up te sellen. Van upsellen voor KPN is op dit moment weinig markt: het bedrijf moet eerst maar eens de mobiele telefonie goed regelen.

Oproep aan alle gedupeerden: bel 0800-0402.

⇒ Lees hier het bericht van 12 april 2019

 

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?