Zonderland brengt bloemen bij zorg

Geplaatst op: 12 mei 2020 - Categorie: Alles & Algemeen

Bloemen voor zorgmedewerkers - Foto De Friesland

DRACHTEN - Verpleegkundigen en verzorgenden in Friesland worden vandaag, op de internationale Dag van de Verpleging, in het zonnetje gezet door zorgverzekeraar De Friesland. Epke Zonderland, turnkampioen en ambassadeur van De Friesland, ging vanmorgen naar Nij Smellinghe in Drachten om daar namens De Friesland zijn waardering uit te spreken.

De Friesland heeft veel bewondering voor iedereen die zich elke dag inzet om de beste zorg te kunnen leveren. Net als in voorgaande jaren besteedt De Friesland op de verjaardag van Florence Nightingale extra aandacht aan verpleegkundigen en verzorgenden door ze te verrassen met een attentie. Dat gebeurde die keren nog na een nominatie door familie, kennissen en/of patiënten en cliënten.

Attentie voor 25.000 verpleegkundigen en verzorgenden
Dit keer, in deze bijzondere tijd van de corona-uitbraak en de grote inzet van verpleegkundigen en verzorgenden, laat De Friesland haar waardering op een andere wijze blijken. Dit keer zijn er geen nominaties. Zo’n 25.000 verpleegkundigen en verzorgenden, werkend bij ruim 150 Friese zorginstellingen, krijgen een attentie van De Friesland.

Epke Zonderland
Onze ambassadeur Epke Zonderland ging vandaag, samen met zorginkoper Ineke Boxem van De Friesland, naar Nij Smellinghe in Drachten om de presentjes – kaartensets - uit te delen en het verplegend ziekenhuispersoneel te bedanken voor hun belangrijke werk.

"Voor kaartensets hebben we bewust gekozen. In een tijd waarin we fysiek afstand houden van elkaar, is het fijn om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Het krijgen of versturen van een kaartje is een klein maar mooi gebaar’", aldus directeur Steven Hofenk.
Bron: De Friesland

Dossier Corona

Relevante dossiers: Zorg op Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?