“Zo’n leuke aanvulling …”

HOLLUM – "Zo'n leuke aanvulling!" Dat zei de gast van appartement Suudooster in Hollum. In de boekenkast staat een rijtje boeken over Ameland: de serie 'Ameland in …', De vertellingen van Elise de Boer – Jongsma en het boek over de Boeren op Ameland. Ze staan op rij in de Suudooster en Westsuudwester en de gasten weten het te waarderen.

"Zo leuk om te lezen wat er door het jaar heen gebeurt," zegt de gast die een week herfstvakantie in de Westsuudwester doorbrengt met zijn gezin. Hij is bevriend met een Hollumer die bij een fietsenverhuurder in Nes werkt en allebei hebben ze een metaaldetector. Daarmee liep de badgast door het land in de buurt van het vliegtuigmonument, aan de Jelmeraweg. Hij vond er van alles. Vliegtuigonderdelen en munitieoverblijfselen. Hij vond het des te leuker om in de Bol.comboeken 'Ameland in ..' te lezen wat er doorgaans op Ameland speelt en wat er af en toe aan vondsten boven aarde komt. Hij hoorde het verhaal van de trouwring die na vijf jaar via een metaaldetector gevonden werd. Het verhaal en de foto van die ring komt in editie 2012. 

"Zo'n aanwinst, zo een leuke aanvulling!" Dat zei de gast van het andere appartement over het rijtje Ameland boeken.

Het bewijst eens te meer dat er met een kleine investering veel mensen een plezier gedaan wordt.

De Ameland boeken kunnen we zien als een essentieel onderdeel van de inventaris van het vakantieverblijf.

>>> lees hier over Ameland Boeken

>>> bekijk hier de aanbieding Ameland Bieb

Speelboerderij

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *