Zoektocht naar vitaalste bedrijf van Noord-Nederland

GRONINGEN – Pieter van den Hoogenband reikt ElkeDagBeterAward uit

Wat is het vitaalste bedrijf van Noord-Nederland? Voormalig zwemmer Pieter van den Hoogenband gaat op zoek naar de ondernemer die het duurzaamst met zijn werknemers omgaat. De ElkeDagBeterAward Groningen wordt op 10 juni uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in het Groningse MartiniPlaza. Ondernemers uit Noord-Nederland kunnen zich nog tot en met 27 mei inschrijven.

De ElkeDagBeterAward is de prijs voor het bedrijf dat het best met zijn medewerkers omgaat als het gaat om investeren in vitaliteit. De prijs wordt op 10 juni door Pieter van den Hoogenband uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in MartiniPlaza in Groningen.

De winnaar uit Noord-Nederland neemt het aan het einde van het jaar op tegen de vitaalste bedrijven van de regio’s Noord, Oost, Zuid en West. De winnaar daarvan mag het stokje overnemen van Koekjesbakkerij Veldt, dat zich nu het vitaalste bedrijf van Nederland mag noemen. In april werd Van Heugten Transport uit Scherpenzeel uitgeroepen tot vitaalste bedrijf van Midden-Nederland. Het transportbedrijf rust vrachtwagens uit met een magnetron om medewerkers te helpen gezonder te eten.

⇒ lees hier meer over de ElkeDagBeterAward

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *