Acht medewerkers De Stelp Ameland raken baan kwijt

HOLLUM – Niet vier maar acht medewerkers van De Stelp hebben te horen gekregen dat er binnen de nieuwe organisatie voor hen geen werk meer is. Zij kunnen nog een paar maanden blijven werken onder de vleugels van de vangnetstichting, maar zodra de overstap naar KwadrantGroep/ ZuidOostZorg volledig is en de Nederlandse Zorgautoriteit en de Autoriteit Consument en Markt hun handtekeningen hebben gezet valt voor deze acht het doek. 

Ook hebben diverse medewerkers uren moeten inleveren.

Afgelopen weken en vooral afgelopen dagen stonden in het teken van solliciteren. Donderdag en vrijdag waren de laatste gesprekken in deze sollicitatieronde en meteen vrijdag werden de beslissingen bekend gemaakt.

KwadrantGroep/ ZuidOostZorg is het samenwerkingsverband van twee zorgaanbieders die optreden als één en die de intramurale ouderenzorg van het failliete Pasana hebben overgenomen.

Dossier De Stelp

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *