Zilverwerk in De Plaats

HOLLUM – In de maand november is ook onze Pioniersplek De Plaats een Kunstlocatie. Twee kunstenaressen zullen in De Plaats hun zilverwerk tentoonstellen. Voor de Kunstmaand staat deur van De Plaats staat nog open op dinsdag 30 november van 10.00 uur tot 17.00 uur.

De inloop momenten gaan gewoon door, behalve op maandag, dan is De Plaats gesloten. U bent van harte welkom. De overige activiteiten die in De Plaatsgeorganiseerd worden staan hieronder vermeld.

Geen Sing Inn

In verband met de nieuwe maatregelenzal ook De Plaats de deuren moeten sluiten om 17.00 uur. Helaas gaat dan de Sing Inn niet door die gepland staat voor dinsdag 30 november vanaf 19.00 uur.

Woensdag 1 december Inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Vrijdag 3 december de Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land / krant onder het genot vaan een kopje koffie of thee.

De Plaats is te vinden op De Plaats 5 in Hollum, vlakbij de hervormde kerk.

 ingezonden mededeling De Plaats – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *