Activiteiten De Plaats vanaf 6 december

HOLLUM – De Plaats: "Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen RIVM hebben wij ook besloten de komende weken onze avondactiviteiten niet door te laten gaan. Wij zijn in overleg op welke manier wij deze overdag zouden kunnen houden. Voor de komende week zijn wij geopend op onze inloop momenten en de Stamtafel.

Maandag 6 december inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Woensdag 8 december inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Vrijdag 9 december Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Elke vrijdag een gesprek met onze Pionierspredikant over lokaal of nieuws uit het land  en de krant onder het genot van een kopje koffie of thee.

Van harte welkom om hierbij aan te schuiven.

Zaterdag 18 december Kerstmaaltijd aanvang 13.00 uur tot 16.00 uur

Graag willen we toch met elkaar genieten van een gezamenlijke Kerstmiddag met een maaltijd, met de nieuwe maatregelen is dit in de avond niet mogelijk vandaar dit alternatief. U / jij kan zich hiervoor opgeven t/m dinsdag 14 december 18.00 uur via 0519-252221 of info@deplaats-ameland.nl Van harte welkom op deze Kerstmiddag namens het team.

Zondag 19 december Kerstspeurtocht voor kinderen vanaf 15.00 uur start HerewegKerk

In deze kille decembermaand warmen we ons aan het oude kerstverhaal. We gaan op zoek naar het kerstkind. Door sterren te volgen in de straten van Hollum ontdek je de stal. Onderweg wordt je bij zeven posten op weg geholpen door verschillende personages uit het verhaal. Je ontdekt het bekende verhaal, maar wel in een nieuw jasje. Om je te wapenen tegen de kou staat er onderweg ook wat ‘warms’ klaar. Doe gezellig mee! Dan zorgen we er samen voor dat er licht komt aan een donkere hemel.

Corona

De speurtocht is bedoeld voor kinderen tot twaalf jaar en hun gezinnen. Ook vanwege de voorzorgsmaatregelen rondom het coronavirus lopen de gezinnen zelfstandig met degenen die bij hun eigen bubbel horen. Bij de posten vragen we je dan ook om weer door te lopen. Zo is er geen contact met anderen op de route.

De Plaats is te vinden op De Plaats 5 in Hollum, vlakbij de hervormde kerk.

 ingezonden mededeling De Plaats – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *