Zet hem deze zomer nog op de App

HOLLUM – Zet hem op de App, dat is het motto van Persbureau Ameland en de app Ameland Actueel.

Zet uw bedrijf, evenement, accommodatie op de app met het meest gelezen Ameland nieuws.

De iPhone app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl voor alle smartphones, duiken de maand van de bbq, Watersportdag en het Rôggefeest in. Maak daar samen met Persbureau Ameland een vrolijke bedoening van en presenteer samen met het meest gelezen Ameland nieuws. 

Juli en augustus

Voor de snelle beslissers hebben we een speciale aanbieding. Wie in de maand juli of augustus zijn bedrijf of activiteit met een presentatie op de app laat zetten, betaalt voor de presentatie 100 euro voor het eerste jaar in plaats van 150 euro en 25 euro voor elk jaar verlenging in plaats van 35. De bedrijven die al met een presentatie op de app staan blijven 25 euro per jaar betalen.

Mobiel te vinden en bedrijfsnieuws publiceren

Uw bedrijf is dan altijd mobiel te vinden op de applicatie met het nieuws en de agenda van Ameland en u kunt dan zonder extra kosten uw activiteiten (b.v. zomerbrunch, muziek, klaverjassen, haringparty, vacature, dansfeest) op de Ameland agenda laten plaatsen. Dat is wat (nieuwe) klanten op jouw spoor zet.

U kunt hier aanmelden voor een presentatie. We komen ook graag even langs om de app te laten zien.

⇒ kijk hier voor meer informatie over uw bedrijf op de app

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *