Winterarrangement in Hotel Dolores

Geplaatst op: 18 november 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

Winterarrangement bij Hotel Dolores

HOLLUM – Hotel en Cantina Dolores in Hollum op Ameland biedt een speciaal Winterarrangement met half pension aan. Het is een heerlijk arrangement waarbij u ontbijt en diner betaalt en gratis overnacht. Het half pension Winterarrangement geldt tot 14 februari 2020.

U betaalt slechts € 38,50 per persoon per nacht (ontbijt € 13,50 en diner € 25,00 - voorgerecht, hoofdgerecht). Het arrangement is voor minimaal twee personen. De prijs is exclusief de toeristenbelasting.

Het verblijf is helemaal gratis als u met twee personen minimaal vier nachten blijft.
Een korter Winterarrangement is ook mogelijk. Voor twee nachten betaalt u dan 10 euro voor de overnachting per persoon en per nacht en bij drie nachten is dat 5 euro per persoon per nacht.
De Winterarrangement prijzen zijn geldig op doordeweekse dagen. Wilt u in het weekend boeken, neem dan even contact op met Dolores.
In de weekenden van 30 november en 8 december gelden wel de Winterarrangement prijzen.

Ameland in de winter
Ameland is erg mooi en bijzonder inspirerend in de winter. U kunt uren wandelen over het rustige strand en in de duinen zonder iemand tegen te komen. Na die strandwandeling kunt u ook nog eens genieten de weldadige sauna van Dolores.

⇒ via deze link is uw heerlijke Winterarrangement te boeken
 

 

- Bedrijfsbericht

Relevante dossiers: Ondernemend
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?