Winterarrangement in Hotel Dolores

HOLLUM – Hotel en Cantina Dolores in Hollum op Ameland biedt een speciaal Winterarrangement met half pension aan. Het is een heerlijk arrangement waarbij u ontbijt en diner betaalt en gratis overnacht. Het half pension Winterarrangement geldt tot 14 februari 2020.

U betaalt slechts € 38,50 per persoon per nacht (ontbijt € 13,50 en diner € 25,00 – voorgerecht, hoofdgerecht). Het arrangement is voor minimaal twee personen. De prijs is exclusief de toeristenbelasting.

Het verblijf is helemaal gratis als u met twee personen minimaal vier nachten blijft.

Een korter Winterarrangement is ook mogelijk. Voor twee nachten betaalt u dan 10 euro voor de overnachting per persoon en per nacht en bij drie nachten is dat 5 euro per persoon per nacht.

De Winterarrangement prijzen zijn geldig op doordeweekse dagen. Wilt u in het weekend boeken, neem dan even contact op met Dolores.

In de weekenden van 30 november en 8 december gelden wel de Winterarrangement prijzen.

Ameland in de winter

Ameland is erg mooi en bijzonder inspirerend in de winter. U kunt uren wandelen over het rustige strand en in de duinen zonder iemand tegen te komen. Na die strandwandeling kunt u ook nog eens genieten de weldadige sauna van Dolores.

⇒ via deze link is uw heerlijke Winterarrangement te boeken

 

 

Bedrijfsbericht – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *