Werk van Tames Oud gezocht

HOLLUM – Vanaf juni 2023 staat bij de Amelander Musea een tentoonstelling met werk van de op Ameland geboren kunstenaar Tames Oud op het programma. Samen met Museum Belvédère in Oranjewoud organiseert Museum Sorgdrager een expositie met de titel 'Tames Oud – een eiland van verlangen'. Op Ameland komt dan het accent te liggen op herkenbare plekjes op het eiland en in Oranjewoud staat de artistieke ontwikkeling van de kunstenaar centraal. 

Museum Sorgdrager heeft werken van Oud in de collectie. De Amelander Musea komen graag in contact met particulieren die een werk van Oud in het bezit hebben en die bereid zijn het gedurende de expositie in bruikleen te geven. U kunt daarover contact opnemen met Aleida Edes (aleidaedes@amelandermusea.nl) of Mathilda Kingma (mathilda@amelandermusea.nl).

lees hier meer over Tames Oud

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *