Werk aan de website van PA

HOLLUM – De website van PA heeft de allernieuwste loot aan de tak van Google Ads geïntegreerd in haar website. Onder elk nieuwsbericht staat rechts een ‘gewoon’ advertentie blok en links, onder de social media buttons, een blok met ‘overeenkomende content’. In dat blok staan andere berichten die op de website van Persbureau Ameland staan en die u als bezoeker wellicht ook interessant vindt om te lezen.

Overeenkomende content is een aanbevelingstool waarmee PA op een eenvoudige manier haar artikelen kan promoten bij de bezoekers van haar site. De aanbevelingen hebben betrekking op content binnen de site en gaan dus alleen over eerder gepubliceerde artikelen op de website van Persbureau Ameland.

Zoekt u naar een specifiek onderwerp, dan is het ZOEKEN venstertje nog altijd de meest geschikte methode.

Wie bijvoorbeeld artikelen in het archief zoekt die gaan over de Adventurerun kan eenvoudig Adventurerun intikken in het ZOEKEN venstertje rechtsboven in het hoofdmenu.

PA pleegt regelmatig onderhoud aan haar website om die zo fraai en zo functioneel mogelijk te maken. Het blok met ‘overeenkomende content’ is de laatste toevoeging.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *