Weer vers vlees van het mes op Ameland

BUREN – Vanaf 3 april is er op Ameland weer vers vlees van het mes te krijgen. Dennis Ytsma, Maya Ytsma en Wolter de Ree trekken hun vertrouwde slagersjas weer aan. Het drietal heeft jarenlang een supermarkt en slagerij gerund in Buren tot zij hier in 2019 mee stopten. Sinds het voorjaar 2021 hebben zij het roer omgegooid en zijn zij begonnen met de Indoor Avonturengolf en de Streekwinkel met worstenmakerij. Het gezelschap ziet een prachtige kans om het 'Dennis Ytsma worsten assortiment' verder uit te breiden met vers vlees. Wat het assortiment betreft richten zij zich eerst op puur vlees van het varken, rund en de kip, waarbij de focus ligt op kwaliteit en aandacht.

Online bestellen

In eerste instantie zal de verkoop voornamelijk online gebeuren. Klanten kunnen online bestellen op elke maandag of dinsdag via www.groeten-van-ameland.nl.

Maandag voor 16.00 uur besteld, is donderdag ophalen tussen 13.00-17.00 uur.

Dinsdag voor 16.00 uur besteld, is vrijdag ophalen tussen 13.00-17.00 uur.

De bestelling kan de klant ophalen bij de Groeten van Ameland winkel op Buren aan de Hoofdweg op nummer 4.

Indien voorradig kan de klant ook vers vlees in de winkel kopen op elke donderdag en vrijdag van 10.00 – 17.00 uur, of op zaterdag van 10.00 – 12.00 uur. "Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam om het vlees online te bestellen op maandag of dinsdag", adviseren de mensen van de Streekwinkel. Buiten deze dagen kan er geen vlees besteld worden.

Vlees met de focus op kwaliteit en aandacht

'Dennis Ytsma Worst en Vlees' streeft er zoveel mogelijk naar om het vlees lokaal en streekgebonden in te kopen van kleinschalige slachthuizen.

Bron Streekwinkel

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *