Weer twintig erbij

Geplaatst op: 15 juli 2021 - Categorie: Alles & Algemeen

Bron: Corona Locator Nederland

NES – Binnen een week steeg het totaal aantal positieve tests van Amelanders van 207 naar 241. Nog geen dag later kunnen daar twintig gevallen bij opgeteld worden. De lijn omhoog werd op 8 juli ingezet. In een week tijd is het totaal aantal geregistreerde positieve testuitslagen van Amelanders gestegen naar 261. De telling van Ameland is eind september 2020 begonnen.

Woonzorgcentrum De Stelp in Hollum heeft tijdelijk de deuren gesloten en is in z'n geheel in quarantaine wegens een positieve medewerker. Lees hier over De Stelp in quarantaine.

Testlocatie Verdekspad
De testlocatie aan het Verdekspad in Nes blijft in ieder geval tot en met zondag 18 juli geopend. Vijf dagen nadat u in contact bent geweest met een positief getest persoon of als u klachten heeft, kunt u zich gratis laten testen. De testlocatie is geopend van 10.00 tot 11.30 en van 13.00 tot 14.30 uur. Bel 0800-1202 voor een afspraak en vermeld daarbij dat u belt voor een test op Ameland.

Basisregels
Stap voor stap opende de samenleving. De avondklok is vervallen en zijn we allang vergeten en we zitten alweer heerlijk op een terrasje.
De basisregels blijven evenwel belangrijk: handen wassen, afstand houden en testen bij klachten.

Dossier Corona

Relevante dossiers: Zorg op Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?