Website van de Maand september 2021

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand september van 2021 is de website Groeten van Ameland Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden.

Groeten van Ameland

Groeten van Ameland is de website van de Streekwinkel in Buren, de winkel van Dennis en Maya Ytsma en Wolter de Ree. Op de locatie waar tot 2019 een slagerij en supermarkt zat is nu een winkel vol streekproducten, een plekje waar je een kopje koffie kunt drinken en een minigolf bovendien. In de Streekwinkel zijn de worsten uit de eigen Amelander worstmakerij de grote troef. Daarnaast zijn er diverse producten van het eiland te koop, zoals meel en mosterd van de Hollumer molen, kaas van de Kaasboerderij en heel veel meer. De worstenmakerij en Streekwinkel zit in het oude gedeelte waar vroeger de slagerij zat. Het gedeelte waar voorheen de supermarkt zat is omgetoverd tot een onderwaterwereld waar je kunt minigolfen. Buren heeft er een mooie Streekwinkel bij met Groeten van Ameland.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1200 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is gratis of kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. WvdM is eenmaal per jaar gratis voor de adverteeerders met een Media Pakket Super. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. Wilt u uw website profileren? Meld hem alvast aan via CONTACT.

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA en meld uw website aan als sponsor van een filmpje. Dat kan al voor € 15,00. U komt op Ameland Vandaag via de grote banner hieronder en de kleine banner hiernaast, in de rechter kolom.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Schrijf in op een van de Media Pakketten van Persbureau Ameland en word ook Website van de Maand met uw website.


Ameland Vandaag


 

Vriend

 


Vraag en Aanbod Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *