Website van de Maand september 2018

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand september van 2018 is de website van Charming Stories Website van de Maand.

Charming Stories

Charming Stories is de website van Charlotte Penders. Zij staat klaar om herinneringen, memoires, verhalen en gebeurtenissen van wie ze ook maar op papier wil openbaren, klaar te maken voor het grote publiek.

"Heb je een verhaal geschreven of heb je het in je hoofd maar krijg je het niet op papier? Ik kan je helpen!" schrijft de gediplomeerde communicatie professional op haar website.

"Neem gerust een kijkje op alle pagina’s op deze website, je kunt meer lezen over mij, mijn aanbod en mijn eerdere toverkunsten. Ben je enthousiast over wat je ziet neem dan vrijblijvend contact met mij op, dan werken we samen aan jouw charming story." Charming Stories, charmante verhalen. De website vind je hier.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

  • Deel en geef duimpjes op via Facebook
  • Bezoek hier Waddenpost met de Waddenwebsite van de Maand
  • Waddenpost wordt ook blij van uw vind ik leuk op Facebook. Geef een Duimpje op en blijf op de hoogte.
  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA en meld uw website aan als sponsor van een filmpje. Dat kan al voor € 15,00. U komt op Ameland Vandaag via de grote banner hieronder en de kleine banner hiernaast, in de rechter kolom.
  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.


Ameland Vandaag


Twitter

 


Vraag en Aanbod Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *