Skiemer Wad – Dit mag u niet missen

BALLUMERBOCHT – De première van Skiemer Wad en de afsluting van de werkzaamheden aan de waddendijk werden zaterdagavond 1 september gevierd. En wat een viering was het! Bekijk op YouTube kanaal Ameland Vandaag een korte impressie van de avond. Het filmpje staat ook hieronder, op de website van PA.

Skiemer Wad is een muzikaal evenement met vele muzikanten en zangers van het eiland. Stichting De Hort Op is de organisator en Skiemer Wad is uitgevoerd in het kader van Ameland als Eiland van Hidde Dirks Kat, de commandeur van wie tweehonderd jaargeleden een dagboek uitkwam. Dat bijzonder interesssante en zeer lezenswaardige dagboek verscheen in het voorjaar van 2018 in een eigentijds hertaalde versie.

Kon u zaterdagavond niet of twijfelde u 'of het wel wat zou zijn'? Aarzel niet langer en grijp de kans om op zondag 2 september de voorstelling te zien. Het is in de Ballumerbocht en het begint om 20.18 uur.

Hier geldt het klassieke Amelander omroepbericht: "Dit mag u niet missen!"

lees hier over Skiemer Wad en hoe het wad haar adem in hield

tik Hidde Dirks Kat in bij ZOEKEN om meer over zijn jaar te lezen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *