Website van de Maand september

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand september is de website van Waddenpost

Website van de Maand. 

Waddenpost is een spiksplinternieuw online waddenplatform, dat over het waddengebied gaat. Waddenpost ontsluit artikelen, blogs, gedichten, foto’s en filmpjes van een grote verscheidenheid aan onderwerpen met één grote gemene deler: het waddengebied. De rode draad wordt gevormd door de wetenswaardigheden over de Waddenzee, de Waddeneilanden en de Waddengemeenten op het vasteland van Denemarken, Duitsland en Nederland. Of het nu gaat over de natuur, cultuur of het weer; alle onderwerpen passeren de revue in woord, foto of bewegend beeld of als agendaonderwerp.

Iedereen die bij wil dragen kan zich inschrijven als Waddenposter en zijn eigen artikelen, verhalen, foto’s of schilderijen posten. Verhuurders kunnen vertellen over hun vakantiehuis en bedrijven kunnen schrijven over hun zaak. Kunstenaars kunnen hun waddenschilderijen laten zien en wie een mooi artikel over een gestrande bultrug wil schrijven kan het publiceren op Waddenpost. De website staat aan het begin, maar als er eenmaal voldoende inhoud is en er genoeg bezoekers komen, dan gaan de Waddenposters nog aan hun publicaties verdienen ook.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Website van de Maand plaatsing kost € 50,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor enkele maanden van 2013 kunt u uw website nog aanmelden.

>>> klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *