Website van de Maand mei 2016

Geplaatst op: 01 mei 2016 - Categorie: Alles & Algemeen

Binnen - WvdM mei 2016Binnen - WvdM mei 2016

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand mei is de website van
Binnen Website van de Maand. 

Binnen is een restaurant in het hartje van Nes, aan de voet van een grote iep. De blikvanger van Binnen. Bij Binnen kun je binnen zitten en buiten. Er ligt een groot terras waar je heerlijk in het zonnetje kunt genieten. En als er dan een regenbui dreigt of als er werkelijk regen tikt, dan is het terras in no-time overdekt. 

Binnen spreekt over Bij Onz, want Onz is het huismerk. Onz koffie bijvoorbeeld, waarmee een overheerlijk bakje wordt gezet. Elk kopje vers, het komt je geurend tegemoet. Onz is ook het merk van de huiswijn. In rood en wit en alle twee erg lekker. 
Binnen is van binnen ingericht met hout, metaal en steen. Binnen noemt de stijl 'landelijk industrieel', een  back to basic inrichting met prachtige bar en lampen als blikvangers. 

In februari opende Binnen de deuren, na een paar maanden verbouwen, schilderen en inrichten. Binnen draagt het logo met de B van Binnen. Het is er heerlijk zitten, lekker eten en verrukkelijk lounchen. Binnen of buiten, het kan allebei.

Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar bijna 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,-- en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden van 2016 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle 
Websites van de Maand op een rij 
en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?