Website van de Maand april 2016

Geplaatst op: 01 april 2016 - Categorie: Alles & Algemeen

Ameland Reizen - WvdM april 2016Ameland Reizen - WvdM april 2016

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand april is de website van
Ameland Reizen Website van de Maand. 

Ameland kent sinds februari van dit jaar een online reisbureau met de naam Ameland Reizen. 

Ameland Reizen biedt een platform voor accommodaties op Ameland en een website waar potentiële bezoekers hun vakantieverblijf kunnen vinden.

"Al op de veerdam in Holwerd ruikt u de zilte lucht die het bezoeken van Ameland zo bijzonder maakt. De veerboot brengt u over het altijd weer boeiende Wad naar Ameland. Sinds eind juni 2009 staat de Waddenzee op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Grote natuurkrachten scheppen en herscheppen dagelijks de omgeving, een intense ervaring voor zowel bewoners als bezoekers. De open horizon, de grenzeloze lucht, de dynamiek van de getijden en zwermen trekvogels versterken een beleving van oneindigheid. Langs de Waddenzeedijk op Ameland kunt u onbegrensd genieten van dit unieke gebied in de wereld." Dat schrijft Ameland Rezien op haar website, en "De gastvrije Amelander bevolking heet u van harte welkom en het eiland zal u een onvergetelijke tijd te bezorgen." Die ondervegetijle tijd begint al bij Ameland Rezien.

Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar bijna 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,-- en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden van 2016 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle 
Websites van de Maand op een rij 
en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?