Website van de Maand maart 2016

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand maart is de website van

Ameland Forum Website van de Maand. 

Was februari de website van Forum Amelanders Website van de Maand, in maart is dat de site van Ameland Forum. Voor de duidelijkheid zetten we die site nu hier even in de schijnwerpers, omdat de naam zo lijkt op die van Forum Amelanders. Ameland Forum is het blog waar je je reacties over de eilander zaken kwijt kunt. Of het nu gaat over politiek of cultuur, feest of evenement, geschiedenis of toekomst, eilander of Amelander. Regelmatig komen er ingezonden brieven binnen bij Persbureau Ameland die niet passen op de nieuwssite maar wel op een Reactie Blog. Daar kan de fervente reageerder en een ieder die af en toe zijn mening wil geven zijn kans grijpen en stemmen of een reactie plaaten. Idee voor een Poll? Stuur het naar info@persbureau-ameland.nl

De laatste poll ging over het Schitterlicht van Ameland. Op het Ameland Forum kunt u zien wie dat van het jaar 2015 zijn geworden.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar bijna 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden van 2016 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle 

Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *