Website van de Maand februari 2016

Geplaatst op: 01 februari 2016 - Categorie: Alles & Algemeen

Forum Amelanders - WvdM februari 2016Forum Amelanders - WvdM februari 2016

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand februari is de website van
Forum Amelanders Website van de Maand. 

In februari is de website van Forum Amelanders Website van de Maand. Dit forum is een onderdeel van Amelander Historie, de website over het Ameland van vroeger. Iedereen die iets te melden of te vragen heeft over het Ameland van toen, kan lid worden van het Forum en berichten plaatsen. De eerste vragen en reacties staan er al op. Over het erfgoed in de vorm van zee- en veekerende dijkjes, bijvoorbeeld en over bodemvondsten en welke Amelanders er voor de rechter stonden. Vroeger dus.
Aanmelden om een account te maken en oproepen te plaatsen of te rageren kan hier bij Registreren rechts in de bovenhoek.

Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar bijna 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,-- en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden van 2016 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle 
Websites van de Maand op een rij 
en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?