Website van de Maand januari 2016

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand januari is de (sub)website van

Vraag & Aanbod Ameland Website van de Maand. 

In januari is de subwebsite van Vraag & Aanbod Ameland Website van de Maand. Deze rubriekadvertentiemodule staat op de website van Persbureau Ameland. Particulieren en ondernemers kunnen daar hun zolderopruimingen en winkeldochters op kwijt, er kunnen vragen op geplaatst worden en oproepen, er kunnen mededelingen gedaan worden en aankondigingen van beurzen, activiteiten en acties. Overzichtelijk en alleen voor handel op Ameland. Aanmelden om een account te maken en advertenties te plaatsen kan hier.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– voor een maand en daarmee breng je jouw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden van 2016 kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *