Website van de Maand maart 2022

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand maart van 2022 is de website van Charmning Stories Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden. 

Charming Stories

Charming Stories staat aan de vooravond van een nieuwe uitgave die onder haar begeleiding uitkomt. Hadden we al Tim en het Mysterie van Ameland, het ontzettend leuke en spannende kinderboek, daar komt nu Storm wil naar zee bij. Charming Stories deed de redactie.

Heb je ook een verhaal geschreven, misschien zelfs wel getekend, en kun je wel wat hulp gebruiken? Charming Stories kan redigeren en de puntjes op de i zetten. Zo krijg jij een artikel, boek of blog om trots op te zijn. Mensen die een boek schrijven gaan niet over een nacht ijs. Wanneer je maanden hebt besteed aan het uitschrijven van je verhaal, wil je zeker weten dat het product bij uitgave zo perfect mogelijk is. Wil je zelf de regie in handen houden en geef je je boek in eigen beheer uit dan neemt Charming Stories met liefde de redactie van je manuscript op zich. Naast het correctiewerk, begeleiding in de stappen naar uitgave van het boek, denkt Charming Stories graag mee over de vervolgstappen, zoals de promotie. Eind van deze maand ligt Storm wil naar zee in de winkel, een boek van Dieuwke Veldhuizen onder redactie van Charming Stories.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1200 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is gratis voor adverteeerders met een Media Pakket en kost los € 80,–. Daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. WvdM is eenmaal per jaar gratis voor de adverteeerders met een Media Pakket Super. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. We zijn gek op aanbevelingen; stuur ze graag via CONTACT.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. Wilt u uw website profileren? Meld hem alvast aan via CONTACT.

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA en meld uw website aan als sponsor van een filmpje. Dat kan al voor € 15,00. U komt op Ameland Vandaag via de grote banner hieronder en de kleine banner hiernaast, in de rechter kolom.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Schrijf in op een van de Media Pakketten van Persbureau Ameland en word ook Website van de Maand met uw website.


Ameland Vandaag


 


Vraag en Aanbod Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *