Website van de Maand juni 2018

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand juni van 2018 is de website van AmelandTour Website van de Maand.

AmelandTour

AmelandTour is een nieuwe organisatie die met
 liefde en aandacht fietstochten op Ameland organiseert, onder leiding van een kundige eilander gids.

Samen met de gids krijg je in een korte tijd een indruk van het eilander leven. Je gaat op reis langs prachtige plekjes van het eiland en naar unieke locaties. Er wordt in ontspannen sfeer gefietst en rondgeleid, waardoor je helemaal tot rust komt en je op het eiland snel thuis zult voelen.

Met deze Tour leidt de gids je graag rond langs de vele bezienswaardigheden. Daarbij vertelt de gids je uitgebreid over de natuur, de cultuur èn de historie van het eiland. De tochten gaan langs de duinen, vuurtoren, strand, bos, wad en door Hollum.

AmelandTour vergroot het vakantieplezier van familie, collega’s, klasgenoten en vriendengroepen.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *