Bijeenkomst Zorgcoöperatie

HOLLUM – Op 4 juni houdt Zorgcoöperatie Ameland (ZcA) weer een vergadering voor leden en voor iedereen die lid wil worden. De avond is in Amelander Kaap. Inloop is 19:15 uur en de bijeenkmst begint om 19:30 uur.

Tijdens deze avond is ook Platform GEEF te gast. Platform GEEF is initiatiefnemer en aanjager van eHealth projecten in Friesland. Het GEEF Team is gespecialiseerd in hoe digitale hulpmiddelen ervoor kunnen zorgen dat senioren en mensen met een beperking langer zelfstandig thuis kunnen wonen en leven. Veilig, waardig en betekenisvol. Henny Feijer, huismeester van de demonstratiewoning 'Huis van het Heden', en Mia Schaafsma, directeur van Platform GEEF, nemen u mee in de wereld van langer zelfstandig thuis wonen en leven. Waarom is dit thema maatschappelijk gezien zo belangrijk? Wat maakt dat uw woning levensfase bestendig is? Welke trends zijn er en welke verschillende vormen van eHealth zijn er? Hoe kunnen we kijken naar ethische kanten aan eHealth? Henny en Mia maken u graag wegwijs in het oerwoud van digitale hulpmiddelen. De vergadering gaat daarna in gesprek over wat eHealth betekent voor wonen & zorg op Ameland.

Voor informatie vooraf: www.platformgeef.nl

lees hier over het wie, wat, waar en waarom van de ZcA

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *