Website van de Maand juni 2015

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand juni is de website van

Rondje Ameland Website van de Maand. 

Rondje Ameland is niet zo maar een wandeltocht. Je leert het eiland kennen van links naar rechts en van noord naar zuid, van de wadkant tot de Noordzee, van het westen tot het oosten.

Met een groep rond het hele eiland lopen leek een aantal stamgasten van Steakhouse de Commandeur in Hollum wel wat. Dat was in 1997. Het orondje onde naam van Rondje Ameland begon met een clubje van tien mensen. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een wandeling van om en nabij vijfhonderd, met de potentie om tot duizend te groeien.

Rondje Ameland: een belevenis. Juni is de maand van Rondje Ameland. Op 6 juni 2015 is het zover. Een sportieve dag met feest op het Zwaneplein. U bent allen uitgenodigd.

⇒ lees hier over Roosjes voor Rondje Ameland

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– voor een maand en daarmee breng je jouw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden van 2015 kunt u uw website hier aanmelden.

klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Ameland Actueel

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *