Website van de Maand juli 2020

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand juli 2020 is niet een website, maar een pagina die Website van de Maand is. Doe eens gek, dacht PA, het is toch een rare tijd. Website van de Maand juli 2020 is Adverteren bij het eilandnieuws.

Averteren bij het eilandnieuws

PA geeft deze ruimte ruimhartig aan bedrijven en organisatoren op Ameland. Elke maand aan een ander. Voor deze keer geeft PA de positie van Website van de Maand aan een deel van haar eigen site, aan Adverteren bij het eilandnieuws. Iedereen die dat wil kan adverteren bij het eilandnieuws. Bedrijven en particulieren, verenigingen en organisaties, politieke partijen en scholen die een vacature hebben. Het kan allemaal en de prijs is heel redelijk. De inkomsten uit advertenties vormen een deel van de basis van PA. Wie niks heeft om mee te adverteren, maar wel blij is met het Ameland nieuws, kan Vriend worden. PA heeft er al een aardige club van, inmiddels. Kom adverteren of word Vriend!

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1100 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. WvdM is eenmaal per jaar gratis voor de adverteeerders met een Media Pakket Super. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. Wilt u uw website profileren? Meld hem alvast aan via CONTACT.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA en meld uw website aan als sponsor van een filmpje. Dat kan al voor € 15,00. U komt op Ameland Vandaag via de grote banner hieronder en de kleine banner hiernaast, in de rechter kolom.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Schrijf in op een van de Media Pakketten van Persbureau Ameland en word ook Website van de Maand met uw website.


Ameland Vandaag


 

Twitter

 


Vraag en Aanbod Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *