Website van de Maand juni 2020

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand juni 2020 is de website van de Amelander Musea Website van de Maand.

De Amelander Musea

Ameland kent vijf musea plus een permanente opstelling in het brandspuithuuske, twee molens en een vuurtoren die allemaal onder de Stichting Amelander Musea vallen. Vanwege de corona maatregelen waren de musea dicht en op 1 juni gaan ze voorzichtig weer open. De musea vertellen over de ontstaansgeschiedenis van het eiland, over de geschiedenis, hoe er geleefd en gewerkt werd en over vandaag de dag, over duurzaamheid en beheer en behoud van het eiland. Elk dorp heeft wel een museum (dat in Ballum behoort niet tot de STAM) waar doorheen gedwaald kan worden, waar vissen kunnen worden gevoerd, walvisvaarders gespot en juttersgoed kan worden bekeken. De musea organiseren ook weer wad excursies, eendekooi excursies, eco safari's en vuurtoren tochten. Bekijk de agenda. Wel even online reserveren.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1100 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. WvdM is eenmaal per jaar gratis voor de adverteeerders met een Media Pakket Super. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. Wilt u uw website profileren? Meld hem alvast aan via CONTACT.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA en meld uw website aan als sponsor van een filmpje. Dat kan al voor € 15,00. U komt op Ameland Vandaag via de grote banner hieronder en de kleine banner hiernaast, in de rechter kolom.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Schrijf in op een van de Media Pakketten van Persbureau Ameland en word ook Website van de Maand met uw website.


Ameland Vandaag


 

Twitter

 


Vraag en Aanbod Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *