Website van de Maand juli 2018

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand juli van 2018 is de website van CollectieAmeland Website van de Maand.

CollectieAmeland

Collectie Amelandis het cultuurportaal van Ameland, een toegankelijke gids voor bezoekers met belangstelling voor de cultuurhistorie van dit Waddeneiland. De focus van deze website ligt op de collecties van de Amelander musea, maar er is ook aandacht voor kunst in de publieke ruimte en CollectieAmeland heeft scherp oog voor wat Ameland bezit en te bieden heeft. Cultureel bezit, immaterieel erfgoed, levend erfgoed, collecties, tentoonstellingen, musea, rijksmonumenten en cultuurhistorie zijn verengngd in één website: CollectieAmeland.nl

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1000 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *