Website van de Maand januari 2023

Geplaatst op: 01 januari 2023 - Categorie: Alles & Algemeen

Amelander Deelauto Centrale - WvdM januari 2023Amelander Deelauto Centrale - WvdM januari 2023

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand januari van 2023 is de website van Amelander Deelauto Centrale Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden. 

Amelander Deelauto Centrale
De website van Amelander Deelauto Centrale of Deelauto Ameland is een nieuw en duurzaam inititatief op het eiland. "Even een dag te shoppen, familie- of ziekenhuisbezoek een cursus of een zakelijke bespreking? Maak dan gebruik van de Amelander deelauto. Dit initiatief voor en door Amelanders is een duurzame oplossing voor een dagje naar de vaste wal." Dat staat op de website die onlangs is gelanceerd. Aanmelden voor mensen die hierin geïntresseerd zijn kan via mailadres info@deelautoameland.nl.

Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1300 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is vanaf juni 2022 gratis voor een ieder die een interessante website van of over Ameland aanmeldt. 

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. 

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Raadpleeg hier het Ameland Boeken blog.

Ameland Vandaag Vraag en Aanbod Ameland

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?