Website van de Maand januari 2022

Geplaatst op: 01 januari 2022 - Categorie: Alles & Algemeen

Gemeente Ameland WvdM januari 2022Gemeente Ameland WvdM januari 2022

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand januari van 2022 is de website van Gemeente Ameland Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden. 

Gemeente Ameland
De website van Gemeente Ameland geeft informatie voor haar burgers en voor bezoekers van het eiland. Op de website staat gemeentelijk nieuws, is het gemeentebestuur te zien en staat de kalender met de raads- en raadscommissievergaderingen. De website heeft veel themapagina's met onderwerpen die op dit moment voor de gemeente relevant zijn, zoals over De Nieuwe Stelp, Waddencampus, Duurzaamheid en meer. De Nieuwjaarsboodschap van burgemeester Leo Pieter Stoel staat in de rubriek Actueel > Nieuws.


Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1200 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is gratis voor adverteeerders met een Media Pakket en kost los € 80,--. Daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. WvdM is eenmaal per jaar gratis voor de adverteeerders met een Media Pakket Super. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. We zijn gek op aanbevelingen; stuur ze graag via CONTACT.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. Wilt u uw website profileren? Meld hem alvast aan via CONTACT.

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA en meld uw website aan als sponsor van een filmpje. Dat kan al voor € 15,00. U komt op Ameland Vandaag via de grote banner hieronder en de kleine banner hiernaast, in de rechter kolom.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Schrijf in op een van de Media Pakketten van Persbureau Ameland en word ook Website van de Maand met uw website.


Ameland Vandaag


 Vriend

 
Vraag en Aanbod Ameland

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?