Website van de Maand januari 2015

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand januari is de website van

Slimme Stroom Ameland Website van de Maand. 

Ameland krijgt een primeur in het opwekken van energie met brandstofcellen ter ondersteuning van haar transitie naar een duurzame decentrale energievoorziening. In de periode 2013-2015 worden er 45 hoog innovatieve methaan brandstofcellen bij bewoners en ondernemers geplaatst die vervolgens kunnen worden ingezet om een lokaal Smart Grid te ontwikkelen. Hiermee komt er in de toekomst maximale ruimte voor duurzame opwek op het net op Ameland. Dit alles op een schaal die nog niet eerder gerealiseerd is in Nederland. Bewoners en ondernemers van Ameland kunnen deelnemen aan dit project en een brandstofcel thuis geinstalleerd krijgen. 

Lees hier meer over Duurzame Waddeneilanden

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Website van de Maand plaatsing kost € 75,– voor een maand en daarmee breng je jouw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden van 2015 kunt u uw website hier aanmelden.

klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

⇒ bekijk hier de Website van de vorige Maand

Ameland Actueel

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *