Vakantiehuisjes Ameland op WP

HOLLUM – Waddenpost, het platform waar je van alles kunt vinden over het gehele waddengebied van Nederland, Duitsland en Denemarken, is op stoom. De 3500 publicaties over allerhande onderwerpen die de wadden aangaan worden binnenkort – vast en zeker vandaag al – volgemaakt en daarna volgt meer, veel meer.

Je treft er nieuws over de storm, agendavermeldingen van de nieuwjaarsduiken op de Waddeneilanden, persoonlijke vakantieverhalen, gedichten over waddenervaringen, foto's van de Kunstmaand, berichten over filmfestivals op de eilanden, nieuws over gasboringen en windmolenparken, filmpjes over de Waddenzee en berichten over oestersafari op het eiland dat Ameland haar vriend noemt. Ook staan er vakantieaccommodaties op en daar ligt een kans voor verhuurders. 

Zet ook jouw vakantiehuisje op Waddenpost. Je kunt het zelf doen, door je als Waddenposter te registreren. Zonder kosten plaats je informatie over je bungalow. Niet de bezettingskalender en niet de huurprijzen van alle prijsperioden, maar wel algemene informatie over de accommodatie. Heb je een filmpje, dan kan dat er ook op gezet worden. Het biedt mogelijkheden die door een handjevol verhuurders is ontdekt.

Waddenpost, laat eens wad van je horen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *