Website van de Maand februari 2023

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand februari van 2023 is de website van Ameland Boeken blog Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden. 

Ameland Boeken blog

Op het Ameland Boeken blog staan inmiddels bijna 1000 posts over boeken en andere uitgaven over Ameland, van Ameland, door een Amelander geschreven of op Ameland uit de pen gekomen. Als er een link ligt met Ameland dan verdient het een vermelding op het blog. De laatste aanwinsten gaan over de nieuwste Pôllepraat en Ameland Huuskes, de bouwplaatjes van Amelander gebouwen. Ook onlangs toegevoegd is het onwaarschijnlijk mooie boek van Molkenboer, die rond 1910 samen met Jan de Jong uit Nes – de Amelander die later kardinaal zou worden – door Rome zwierf. Molkenboer beschreef de tochten door de stad en het land en plaatste er fenomenale foto's bij. Lees er op het blog over en struin door de honderden andere uitgaven.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1300 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is vanaf juni 2022 gratis voor een ieder die een interessante website van of over Ameland aanmeldt. 

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. 

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Raadpleeg hier het Ameland Boeken blog.

Ameland Vandaag

 

Vraag en Aanbod Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *