Website van de Maand augustus 2021

Geplaatst op: 01 augustus 2021 - Categorie: Alles & Algemeen

Liefde voor Ameland - WvdM augustus 2021Liefde voor Ameland - WvdM augustus 2021

HOLLUM - Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, nuttige en informatieve. In de maand augustus van 2021 is de website van Liefde voor Ameland Website van de Maand. U kunt uw website ook opgeven voor een van de volgende maanden.

Liefde voor Ameland
"Welkom op Ameland. Hier geniet je van rust, ruimte en natuur. Laat de auto staan, stap op de fiets en wandel door de mooiste natuurgebieden. Laat je omarmen door de natuur en betoveren door de schoonheid van het strand. Ameland is buitengewoon mooi. En dat willen we graag zo houden. Op deze website vind je informatie en tips over hoe je Ameland het beste kunt beleven. Welkom in onze wereld." De website is www.liefdevoorameland.nl

Welkom in onze wereld is een campagne van gemeente Ameland, VVV Ameland, de natuurbeheerders – Staatsbosbeheer, Wagenborg en Arriva. Met deze campagne willen ze bezoekers op het eiland welkom heten en hen tegelijkertijd informeren hoe we het eiland met zijn allen mooi houden. #liefdevoorameland


Website van de Maand 
Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand krijgen, bovenin de Links-pagina, samen met een bericht zoals dit op de eerste van de maand en vermelding in alle Nieuwsbrieven van PA die in die maand (naar meer dan 1200 abonnees) worden verstuurd. Website van de Maand plaatsing is gratis of kost € 75,-- en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. WvdM is eenmaal per jaar gratis voor de adverteeerders met een Media Pakket Super. Is de positie WvdM niet geclaimd door een externe website dan kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom, meld ze graag via de Contact-pagina.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.
Voor een van de komende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

⇒ klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij (vanaf januari 2010) en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites. Wilt u uw website profileren? Meld hem alvast aan via CONTACT.

  • Kijk ook op Ameland Vandaag, het YouTube-kanaal van PA en meld uw website aan als sponsor van een filmpje. Dat kan al voor € 15,00. U komt op Ameland Vandaag via de grote banner hieronder en de kleine banner hiernaast, in de rechter kolom.

  • Abonneren op Ameland Vandaag kan zonder kosten. Meteen doen, dan mist u geen Ameland-filmpje meer.

  • Schrijf in op een van de Media Pakketten van Persbureau Ameland en word ook Website van de Maand met uw website.


Ameland Vandaag


 Vriend

 
Vraag en Aanbod Ameland

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?