Website van de Maand april 2011

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige, informatieve en nuttige. In de maand april is een website met waddennieuws

Website van de Maand .    

Op de website Wadnu.nl vindt u dagelijks het laatste nieuws over de wadden. Op de site leest u vooral toeristische items, maar ook veel informatie over recreatie en de natuur. Wadnu.nl wil in haar berichtgeving origineel, volledig en verfrissend zijn, maar verliest daarbij niet de werkelijkheid uit het oog. “Het gaat er natuurlijk vooral om dat we de bezoekers een helder beeld van de werkelijkheid meegeven,” aldus Rob van Luit, initiator van Wadnu.nl. "Als waddenredactie kunnen we natuurlijk niet zonder goede bronnen. We zijn daarom altijd op zoek naar samenwerkingen met locale partijen. Een succesvol voorbeeld van zo'n samenwerking is de uitwisseling van nieuwsitems met Persbureau Ameland. Door dit soort initiatieven weten we wat er echt speelt op de eilanden. En dat is heel belangrijk".

Kijk voor meer informatie op de Website van de Maand  zelf.


 


Website van de Maand

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Hierbij is tevens inbegrepen een verwijzing via het Ameland Nieuws. De Website van de Maand staat standaard in de Nieuwsbrief van Persbureau Ameland, die naar meer dan 500 abonnees wordt verstuurd en in de handtekening onder mailberichten van Persbureau Ameland.

Website van de Maand plaatsing kost € 25,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

De maanden  mei, juni, juli en augustus en september  2011 zijn al gereserveerd. Voor oktober 2011 of volgende maanden kunt u uw website hier aanmelden.

>>> kijk hier voor alle Websites van de Maand op een rij

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *