Website van de Maand

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand mei is de website van MadNes

Website van de Maand.
 

"De zon begint weer volop te schijnen en MadNes komt er weer aan. Wij staan te springen om weer een supervette editie neer te zetten en natuurlijk hebben we ook weer veel mooie nieuwe onderdelen op ons programma staan. Het kan allemaal niet gek genoeg! Bekijk daarvoor onze website (van de maand!). En check meteen onze promovideo hieronder!

Ook willen wij graag van deze gelegenheid gebruik maken om Ameland te bedanken. Wij vinden het namelijk ontzettend vet dat wij MadNes op Ameland mogen organiseren! Daarbij zijn er erg veel partijen op Ameland die ons hierbij helpen. Zonder deze helden zou MadNes zeker niet zijn zoals het nu is!

We zien jullie graag op 5, 6 en 7 juli op Strand Nes. We hebben er zin in en hopelijk jullie ook!

Steven, Sjors, Dilip, Floris & Symen"

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Website van de Maand plaatsing kost € 50,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor enkele maanden van 2013 kunt u uw website nog aanmelden.

>>> klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *