Website van de Maand

HOLLUM – Ameland kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. In de maand juni is de website van Schoffie's Nature 

Website van de Maand. 

De website Schoffie´s Nature is van professioneel natuurfotograaf en schrijver Johan van der Wielen. Van der Wielens werk is regelmatig te vinden in tijdschriften en bladen en hij heeft geregeld exposities door heel Nederland. Momenteel hangt zijn werk ook op Ameland, in het Natuurcentrum. De fototentoonstelling Magische Momenten, met beelden van Ameland, is nog tot eind oktober te zien. De fotograaf wil kennis delen en anderen enthousiasmeren en dat is hem op het lijf geschreven. Hij geeft met grote regelmaat lezingen en workshops op allerlei gebieden van (natuur)fotografie en organiseert fotoweekenden en reizen in binnen en buitenland. Hij werkt daarmee samen met o.a. SNP reizen.

Meer weten over deze natuurfotograaf en zijn activiteiten? Neem dan een kijkje op de website van Schoffie’s Nature.

Website van de Maand 

Websitebeheerders kunnen een maand lang de positie van Website van de Maand huren, bovenin de Links-pagina. Website van de Maand plaatsing kost € 50,– voor een maand en daarmee brengt u uw website onder de aandacht van een groot publiek. Tussendoor kiezen we onze eigen sites of niet-commerciële sites die gratis Website van de Maand kunnen worden. Aanbevelingen zijn welkom.

Website van de Maand-vermelding levert gegarandeerd vele extra bezoekers op.

Voor enkele maanden van 2013 kunt u uw website nog aanmelden.

>>> klik hier voor alle Websites van de Maand op een rij 

en bekijk het mozaiek van mooie Ameland websites.

>>> bekijk hier de Website van de vorige Maand

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *