Webinar Brede Welvaart voor iedereen

LEEUWARDEN – Op vrijdag 26 maart organiseert provincie Fryslân samen met drie vooruitstrevende, Friese bedrijven het Webinar: Brede Welvaart voor iedereen.

In Fryslân staat geluk op 1. Maar hoe doen Friese bedrijven dat? Donker Groep, Van Wijnen en Opnieuw BV gaan in gesprek met gedeputeerde Sander de Rouwe, over brede welvaart en hoe zij brede welvaart vertalen naar hun bedrijf. Aan de hand van verschillende stellingen tonen de organisaties de aspecten van brede welvaart en circulaire economie in verschillende delen van de bedrijfsvoering.

Brede welvaart houdt in dat economische groei niet langer het enige doel is, maar één van de (noodzakelijke) middelen om te komen tot bredere welvaart, geluk. Voor de provincie is dit een belangrijk uitgangspunt van het bestuursakkoord Lok op 1.

Het Friese MKB is uitgenodigd om deel te nemen en met de deelnemende partijen het gesprek aan te gaan. Het doel is om het brede MKB in Fryslân en daarbuiten te inspireren en te informeren in hoe je brede welvaart zelf kan vertalen naar jouw organisatie.

De coronamaatregelen worden streng in de gaten gehouden, het Webinar zal daarom plaatsvinden op gepaste wijze en met inachtneming van de maatregelen.

  • Webinar: Brede Welvaart voor iedereen
  • Evenement: Webinar Brede Welvaart voor iedereen
  • Datum: vrijdag 26 maart 2021, 13.30u – 14.30u
  • Aanmeldlink: http://bit.ly/webinarbredewelvaart
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *