Waterbeheer informatie Ameland

LenteLEEUWARDEN – In de afgelopen periode is er op Ameland extreem veel neerslag gevallen. Dat heeft op meerdere plaatsen geleid tot wateroverlast. Wetterskip Fryslân en de gemeente Ameland gaan maatregelen treffen om de overlast in extreem natte perioden te beperken. Deze maatregelen zijn een aanvulling op het watergebiedsplan dat het waterschap samen met de gemeente en instanties op het eiland heeft opgesteld.  

Programma

De informatiebijeenkomst begint met een korte uitleg over het waterbeheer op Ameland en een toelichting op de wijzigingen in het ontwerp Watergebiedsplan. Daarna gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijke maatregelen die we kunnen treffen om wateroverlast in de toekomst te beperken.

Meer weten?

Alle belanghebbenden zijn van harte welkom op donderdag 4 april, 20.00 uur in Hotel Hofker. Mocht u vooraf nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Rienk de Lange of Johan Brouwer van Wetterskip Fryslân via telefoonnummer (058) 292 22 22.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *