Waddenpostauto in z’n element

LEENS – Marne Signmakers, de specialisten in binnen- en buitenreclame en autobelettering, heeft een Waddenpostauto van een grijze Fiat Panda gemaakt. 

De kleuren en het logo op de motorkap en flanken en het websiteadres op de achterbumper, maken van de grijze muis een blikvanger en een rijdende reclamezuil. De reclame is voor het waddengebied. Waddenpost is het online platform voor het gehele waddengebied.

Elke waddenliefhebber kan zijn en haar waddenliefde, waddennieuws, waddenevenementen, waddenbelevenissen en waddenpoëzie kwijt op Waddenpost. Wie zich als Waddenposter registreert kan zelfstandig publiceren.

De Waddenpostauto zal op Ameland reizen, maar vooral daarbuiten. De auto wil bekendheid aan Waddenpost geven op het Friese, Noord-Hollandse, Groningse, Duitse en Deense vasteland. 

wie ook een martketinginstrument van zijn auto wil maken kan contact opnemen met Persbureau Ameland, agent van Marne Signmakers, mail naar info@persbureau-ameland.nl

kijk op Waddenpost voor meer foto's van het proces van beletteren

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *