Informatiebijeenkomst Waddendijk

NES – Wetterskip Fryslân organiseert een Informatiebijeenkomst verbetering Waddenzeedijk Ameland.

maandag 23 juni 2013 | aanvang 20.30 uur | Hotel Hofker, Nes

Wetterskip Fryslân treft voorbereidingen voor de uitvoering van het dijkverbeteringsproject op Ameland. Het contract voor de uitvoering van het project is afgerond. Op 4 juni is gestart met de inschrijvingsfase voor vijf geselecteerde aannemers. Deze aannemers zullen zich in de periode van juni – oktober voorbereiden op de inschrijving, waarna begin december volgens huidige planning de gunning kan plaatsvinden. Daarna bereidt de geselecteerde aannemer de uitvoering van het werk voor, zodat begin april 2015 de werkzaamheden van start gaan. Volgens de planning op dit moment duurt het project drie jaar en wordt het eind 2017 opgeleverd. De versterkte waterkering voldoet dan weer aan de wettelijke veiligheidseisen en biedt de komende 50 jaar bescherming tegen hoogwater.

Programma

Op dinsdagavond 23 juni organiseert Wetterskip Fryslân een informatiebijeenkomst voor alle belanghebbenden. De bijeenkomst vindt plaats in Hotel Hofker. In verband met de start van de inschrijvingsfase wordt u geïnformeerd over de inhoud van het contract en wat dat betekent voor alle belanghebbenden. U bent hierbij van harte welkom!

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager Johannes Veenstra (jveenstra1@wetterskipfryslan.nl) of projectassistente Sietske Beuckens (sbeuckens@wetterskipfryslan.nl). Zij zijn beiden telefonisch bereikbaar via 058 292 22 22.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *