B&B Huize Sonja bekroond

EINDHOVEN – Bed & Breakfast Huize Sonja in Hollum heeft dinsdag de derde prijs gewonnen in de 1-tulpcategorie van de verkiezing 'Beste Bed & Breakfast van Nederland 2014'. De prijs is uitgereikt door Stichting Bed & Breakfast Nederland in samenwerking met Bedandbreakfast.nl. Winnaar in die categorie was De Vlinder in Nijmegen en de tweede plaats was voor Motorschip Elisabeth in Leeuwarden.

De winnaars zijn gekozen op basis van de puntentelling in de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De kwaliteitsklasse van 1 tulp is een basisklasse voor eenvoudige B&B’s die de gast een prima kwaliteit bieden qua service en voorzieningen.

Bij Huize Sonja kunnen gasten gebruik maken van de gezellige woonkamer met authentieke schouw en grote eettafel waar de koffie en thee de gehele dag klaar staat.  De B&B is gelegen in Hollum. Gasten waarderen dit met een reviewcijfer van maar liefst een 9 op Bedandbreakfast.nl. "De goede beoordeling van gasten toont aan dat Huize Sonja een uitstekende gastvrijheid biedt. Ook de accommodatie en de voorzieningen zijn uitstekend in orde, zoals onze mystery guest bevestigt. Een welverdiende derde prijs kortom!", zegt Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Overige winnaars

Dinsdag zijn ook de winnaars in de andere tulpencategorieën bekendgemaakt. De winnaar in de hoogste kwaliteitsklasse van 5 tulpen is uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2014: Carpe Diem in Oirschot.

Hier leest u de complete lijst van winnaars in alle tulpencategorieën 

Over de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

De verkiezing van ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland’ is een initiatief van Stichting Bed & Breakfast Nederland. Deze organisatie ontwikkelt en verzorgt de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Aangesloten B&B’s worden geclassificeerd op basis van meetbare normen zoals faciliteiten, veiligheid en hygiëne. Na controle door een mystery guest worden de accommodaties ingedeeld in kwaliteitsklassen van 1 tot 5 tulpen.

Kijk voor meer informatie op www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

B&B Huize Sonja staat op de app Ameland Actueel en op het mobiele nieuws van ameland-actueel.nl. Presenteer daar je accommodatie en laat dan zonder kosten je nieuwsberichten publiceren 

(de presentatie 25 euro voor particuliere verhuurder)

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *