Waddenfestival voor en door Waddenliefhebbers

LEEUWARDEN – Op donderdagmiddag 4 november organiseert Visit Wadden het allereerste Waddenfestival. Dit vindt plaats in de Harmonie in Leeuwarden. Het festival is bedoeld voor ondernemers en geïnteresseerden die actief zijn op het gebied van toerisme en recreatie in het Waddengebied. Zij worden die middag bijgepraat en betrokken over alles wat er gebeurt rondom de destinatie Waddenzee Werelderfgoed, met als doel om nog meer samen het verhaal van de Wadden uit te dragen.

Visit Wadden heeft samen met ondernemers en bedrijven uit het Waddengebied een inspirerend en verrassend programma gemaakt. Centraal staan de duurzame ambities voor het Waddengebied, de lokale keuken en natuurlijk bijpraten als waddenliefhebbers onder elkaar.

Bekende noorderlingen

Het festival trapt af met een vragenspel waarbij de deelnemers Avine Fokkens-Kelder gedeputeerde provincie Friesland, Mirjam Wulfse gedeputeerde provincie Groningen, Martin Cnossen directeur Merk Fryslân, Gerben Huisman directeur Waddenfonds, Dave Tuinstra ondernemer Bierbrouwerij Helderse Jongens en Jaap Kloosterhuis boswachter Nationaal Park Lauwersmeer, worden ondervraagd over het Waddengebied.

Met dank aan

De middag wordt muzikaal begeleid door de Groningse band Swoolish Garage en aan elkaar gepraat door dagvoorzitter Jetta Post. Het festival is mede mogelijk gemaakt door de Harmonie Leeuwarden, SD Events en alle medewerkers van het project Visit Wadden.

Het Waddenfestival is van 13.00 tot 18.00 uur. Aanmelden voor het festival is noodzakelijk, vol is vol.

Aanmelden kan nog, dus wees welkom! Kijk daarvoor op https://www.visitwadden.nl/nl/over-ons/ondernemers/waddenfestival

Bron Visit Wadden

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *